Waar zijn al die leuke mannen voor Popkoor?

Popkoor Ankoor bestaat dit jaar al weer 15 jaar en heeft intussen bijna 40 leden die graag zingen in een koor en van gezelligheid houden. Wij zijn een “gemengd” koor en willen dat heel graag blijven. De laatste maanden hebben we veel  aanwas gehad van nieuwe leden. Daar zijn we erg blij mee; de nieuwe leden zijn ook blij met ons!

Maar waar blijven de mannen die graag willen zingen in een gezellig koor!? Zowel tenoren als bassen zijn welkom en je hoeft echt geen “Pavarotti” te zijn om mee te kunnen zingen bij ons.

Leeftijd? Je bent zo jong als je je voelt en zingen geeft energie en houdt je jong!

We repeteren op de dinsdagavond in de Kardinaal Alfrinkschool in Bargeres. Jan Smale is onze dirigent en we worden op de piano begeleid door Joeri Vinke. Het repertoire bestaat uit popnummers en ballads , zowel “gouwe ouwe” als eigentijdse popmuziek. In de pauzes wordt koffie en thee gedronken en lief en leed gedeeld. We treden ook af en toe op. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld op de Kerstmarkt in Wezup te vinden met onze kerstnummers.

Als je graag zingt ben je van harte welkom bij ons. Er zijn nog een paar plekken voor dames, Sopranen en lage Alt, maar voor heren is er dus altijd plaats! Plezier in het zingen staat voorop, dus als je liever (nog) niet optreedt voor publiek, helemaal geen probleem, gewoon komen.

Eerst even kijken, luisteren en sfeer proeven? Dat kan uiteraard! Stap gewoon eens bij ons binnen op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Kardinaal Alfrinkschool aan de  Geuzingerbrink 74 ( Bargeres).

Tot gauw mannen!

Terug naar nieuws