Info voor belangstellenden

AANVULLENDE INFO VOOR BELANGSTELLENDEN

Lijkt zingen bij ons koor je leuk, kom dan geheel vrijblijvend op een repetitieavond kijken, luisteren en meezingen.

Wij repeteren iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Kardinaal Alfrinkschool aan de Geuzingerbrink te Emmen (Bargeres) echter niet tijdens de schoolvakanties.

Wil je het proberen, dan wordt je na een stemtestje bij een van de stemsoorten (sopraan/alt1/alt2/tenor/bas) ingedeeld.

Als je besluit lid te worden, volgt altijd een proefperiode van twee maanden.

Het kan zijn dat, als de betreffende stemgroep al overbezet is, je eerst op een wachtlijst wordt geplaatst.

Naast serieuze inzet tijdens repetities wordt er verwacht dat thuis teksten en stempartijen worden aangeleerd met behulp van op stemsoort ingezongen partijen. De muziekcommissie zorgt dat je in het bezit komt van alle tekst-, muziek- en mp3-bestanden.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor; een ervaren koorlid staat je letterlijk bij om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen in onze groep.

Wil je het een keer meemaken, schroom dan niet en meld je aan.

Zie ook:  REGLEMENT>> (bestuur, commissies, lidmaatschap, contributies)

Terug naar Contactformulier>>