Popkoor Ankoor is een enthousiaste groep (op het moment ruim 40) mensen,   mannen en vrouwen, jong en niet meer zo jong,   die voor hun plezier zingen.

Ankoor is opgericht in april 2007.

Sinds juni 2013 staat ons koor onder de enthousiaste leiding van Laura van Kessel.

Zij arrangeert ook zelf alle nieuwe nummers.

Plezier in het zingen staat voorop, maar er wordt ook serieus gerepeteerd, want de nummers moeten natuurlijk ook ten gehore gebracht worden aan het publiek.

We traden  o.a. op bij Kom in de Kas, tijdens het evenement SamenLoop voor Hoop, op de stadsvloer van Emmen tijdens de Vitalis Pinkstermarkt, bij de slotmanifestatie Van Goede Grond met het lied "Zuidoost Drent" en tijdens de Uitmarkt.

In 2017 bestaat ons koor dus 10 jaar. Daarom hielden we op 20 mei een groot

jubileumconcert>>

Ook rond de kerstdagen, de afgelopen 10 jaren, zijn er diverse optredens geweest in het centrum van Emmen, op de kerstmarkt van Wezup en in het Veenpark te Barger-Compascuum.

Ook daarbij waren de reacties van het bezoekende publiek erg enthousiast!

Onze repetities zijn op maandagavond in de Kardinaal Alfrinkschool in Bargeres.
In de schoolvakanties en met de feestdagen wordt er niet geoefend.

Heeft U belangstelling?

Kom vrijblijvend een repetitieavond bijwonen.

Graag vooraf even contact opnemen met onze secretaresse>>

of meld je aan via het Contactformulier>>

Meer Info:

(REGLEMENT met  o.a. overzicht bestuur, dirigent, pianist, commissies, lidmaatschap, contributies, instuderen)  >>